Viktor Gáli

Magyar származású szakközgazdász, független tőzsdei kereskedő.

Kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy számos nemzetközi pénzügyi projekt meghatározó szereplője lehetett, melyek révén körbeutazta a világot. Angol, német, és magyar nyelven beszél. Jelenleg kétlaki életet él (az Egyesült Államok és Magyarország között ingázik) és teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy a hosszú évek alatt megszerzett tudását és saját, intézményi tapasztalatait másoknak átadva sikeres tradereket faragjon.

Független orátorként – felvállalva az intézményi szereplőkkel való esetleges affért – igyekszik lerántani a leplet a bankok és brókercégek túlkapásairól. Önmagát tabudöntögető trénernek tartja, aki nyíltan vállalja, amit gondol.

“Tinédzserként arról ábrándoztam, hogy egyszer majd jól menő üzletember leszek. Épp úgy, ahogyan Te is. Akkor még nem sejtettem, hogy a terepem a tőzsde, a fegyverem a stratégiám, az ellenfeleim pedig minden hájjal megkent spekulánsok lesznek. Pofátlan módon, napról napra beleeszem a tortájukba. Kérsz Te is egy jókora szeletet?
Ne a kezdők szerencséjére hagyatkozz, csakis magabiztos, szakértői tudással vágj bele! Készülj, nincs többé ‘majd holnap’! Kösd fel a nadrágod, mert vérbeli tradert faragok belőled!”

TŐZSDE TANFOLYAMOK