Tudom-tudom, az idő pénz. Neked is, nekem is. Mindössze 30 percet kérek és ígérem, hogy olyan könnyedén megérted a gazdaság működését, mint anno az iskolában az 1×1-et! Segítségedre lesz benne a világ egyik legsikeresebb alapkezelője, Ray Dalio, aki 27 éve egész egyszerűen képtelen veszíteni. Nem hiába vezeti ő világ legnagyobb hedge fund-ját…

Ray Dalio kép bejegyzésbe.

Ray Dalio, a világ legnagyobb befektetési alapjának menedzsere, aki többek között a 2008-as válságot is előre megjósolta.

 

Dalio néhány éve osztotta meg a szemléletét, melynek köszönhetően előre látta a 2008-as gazdasági világválságot, és míg mások hatalmas mennyiségű pénzt veszítettek, ő képes volt profitot realizálni. Azt gondolom, egy ilyen kivételes embert érdemes meghallgatni. Amiről neves közgazdászok csak elméletben beszélnek (mint például Thomas Piketty – A tőke a 21. században című 700 oldalas könyvében), ő már gyakorlatban is visszaigazolta.

A videó fél órában mutatja be azt, amit a gazdasági tankönyvek több 100 vagy 1000 oldalban is képtelenek. Röviden, tömören, egyszerűen, és közérthetően.

A világ másdik leggazdagabb embere (az első immáron Jeff Bezos, az Amazon alapítója), Bill Gates és a mértékadó New York Times szerint is Ray Dalio videóját egész egyszerűen

LÁTNOD KELL!

Ezt a videót kötelezővé tenném minden felnőttnek és fiatalnak, függetlenül attól, hol és milyen körülmények között élnek, és milyen végzettséggel rendelkeznek.

A videót IDE kattintva tudod megnézni angol nyelven, magyar felirattal! Készült belőle egy 300 oldalas könyv is, amit IDE kattintva tudsz ingyenesen letölteni!

 

Ha érdekel a tőzsde világa és szeretnél Te is közénk, tőzsdei kereskedők közé tartozni, kattints ide és nézd meg, hogy milyen tőzsde tanfolyamokat tartok idén tavasszal.