A legtöbben könnyelműek, s nincsenek tisztában azzal, hogy a tőzsdézés nem holmi gyerekjáték! Ha úgy állsz hozzá, hogy

Van egy kis spórolt pénzem, próba szerencse!

garantáltan felfal a piac!

Tudd meg, hogy megfelelő képzettség, gyakorlás, és gondolkodásmód nélkül bukásra vagy ítélve!

MIVEL KELL RENDELKEZNED?

Nézzük csak, első körben mire lesz szükséged ahhoz, hogy biztonsággal el tudj kezdeni kereskedni:

  • pszichológiai/mentális felkészültség
  • szükséges elméleti TUDÁS
  • a megszerzett TUDÁS gyakorlati alkalmazása
  • számítógép/tablet/okostelefon
  • stabil internet
  • egy jó brókercég
  • némi tőke

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR?

Egyszemélyes vállalkozás

Ugyan magányos farkasként teszed a dolgod nap mint nap, azonban nincs szükséged cégre, társra, alkalmazottra. Gyakorlatilag nem függsz senkitől és nem is kell megbíznod senkiben.

Nem igényel jelentős befektetést

Nincs szükséged székhelyre, irodára, raktárra, árukészlettre, gépjárműre, stb. Mindössze egy számítógépre és internetre (mobilnet is bőven elegendő) van szükséged. Nem kell milliókat belefeccölnöd, hiszen a tőkeáttétel segítségével nagyméretű tranzakciókat végezhetsz.

Alacsony, egyszerű adózás

Kizárólag a 16%-os személyi jövedelemadót kell megfizetned a tőzsdén elért nettó profitod után, amit az éves adóbevallásodban kell feltüntetned és az alapján megfizetned.

Nagyfokú szabadságot ad

Te gazdálkodsz a saját időddel, vagyis a magad ura vagy! Nem vagy földrajzilag helyhez kötve, így – amennyiben rendelkezel internet kapcsolattal – a világ bármely tájáról kereskedhetsz.

Nem igényel állandó figyelmet

Nyugodj meg, az árfolyamok nélküled is mozognak! Lehet, hogy csak 1-2 órás, gyors etapokat kell nyomnod vagy az is előfordulhat, hogy csak 2-3 óránként kell rápillantanod a piacra attól függően, hogy rövid- vagy hosszútávú kereskedő vagy.

Nincs konkurenciád

Piacod az egész világ, nincs földrajzi-, kulturális-, vagy nyelvi korlát, bárkivel üzletelhetsz a Földön. Nem kell attól tartanod, hogy koppintanak, a trading tudásod másolhatatlan, ellophatatlan.

Állandó kereslet-kínálat

Amennyiben likvid (nagy forgalmú) piacokon kereskedsz, nem kell attól tartanod, hogy nem lesz vevő az árudra, valamint venni is bármikor* tudsz az általad kinézett termékből.

Azonnal a pénzedhez jutsz

A termékeidet bármikor pénzzé teheted, a partnereid pedig azonnal fizetnek. Itt ismeretlen a hitelezés vagy körbe tartozás fogalma.

Korlátlan jövedelem lehetősége

Gyakran szegezik nekem a kérdést: „Viktor, mégis mennyi az annyi?” Én mindig azt szoktam mondani, hogy „amennyit csak el tudsz képzelni”, hiszen a személyes teljesítőképességed nem szab határt a megszerezhető jövedelemnek.

Fejleszti a személyiséged

A trading önismeretre, önfegyelemre, és személyes felelősség-vállalásra nevel.

Győzelem jelet mutató férfiről kép bejegyzésbe

Számtalan előnnyel jár a tőzsdei kereskedés, melyek közül is a legfontosabb a szabadság!

HAJLANDÓ VAGY MEGFIZETNI AZ ÁRÁT?

A sikernek nem titka van, hanem ára. Előre szólok, az út sokkal göröngyösebb , mint ahogy azt a „jószándékú” brókercégek hirdetései állítják! Nem lesz elég, ha megnézel egy néhány részes, ingyenes videó sorozatot.

Ha elfogadod azt, hogy ez egy hosszabb tanulási folyamat, és kész vagy végigjárni, a cserébe kapott jutalom sokkal több/nagyobb lesz, mint azt a legmerészebb álmaidban gondolnád!

HOGYAN KEZDJ HOZZÁ?

Gyere el az egyedülálló, kezdő szintű LÉPJ A PIACRA! tőzsde tanfolyamomra, ahol bevezetlek a szakma rejtelmeibe!